Machiaje

REALIZEZ URMATOERELE TIPURI DE MACHIAJE

Machiaj de zi

Machiajul de zi trebuie realizat in asa fel incat sa te simti proaspata si increzatoare. Acesta trebuie sa-ti acopere petele, sa-ti defineasca structura oaselor si sa-ti evidentieze ochii. Aplicarea fondului de ten si a pudrei si a unui ruj neutru, va crea un aspect natural si stralucitor.

Machiaj de seara

Machiajul de seara poate fi mai indraznet, mai patrunzator decat machiajul purtat pe timp de zi. Chiar daca este un machiaj de seara trebuie sa se tina cont si de context. De exemplu pentru o intalnire romantica se poate opta pentru un aspect de rosu, iar daca mergeti la o intalnire de afaceri, se poate renunta la evidentierea stralucirii, dar in general, pentru ca este machiaj de seara, acesta trebuie sa fie mai indraznet.

Pentru asta voi folosi doar produse de cea mai buna calitate de la M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder, Chanel, NuSkin, Melkior, Huda Beauty, Seventeen, Anastasia, Kylie, Yves Rocher, Rimmel, Deborah, Max Factor, Catrice.

Machiaj de mireasa

Stradania de a alege machiajul de mireasa, pentru orice femeie, poate deveni de multe ori o raspundere foarte descurajanta. Pentru ca va fi in centrul atentiei, mireasa trebuie sa para absolut perfecta, iar pentru aceasta, produsele de realizare a machiajului de mireasa trebuie sa fie de cea mai buna calitate, care sa reziste chiar si 48 de ore. Obligatoriu produsele de makeup trebuie sa fie HD – waterproof. 

Pentru ca este o zi foarte importanta, viitoarea mireasa trebuie sa se programeze cu 2-3 saptamani inaintea marelui eveniment, la un machiaj de proba. De asemenea este foarte important ca pielea sa fie pregatita cu 6-7 saptamani inainte de ziua cea mare. Pentru aceasta va recomand sa optati pentru tratamentele mele faciale.

Machiaj Smokey

In aceasta lume fantastica a machiajului de tip smokey, forma ochilor conteaza cu precadere. Fiecare caracteristica trebuie imbunatatita pentru a se potrivi formei ochilor pentru a se obtine acel aspect de “furios” pe care toate fetele il adora.